Horses Heaven is Natural PetCare & Food geworden!

Als onderdeel van Handelsonderneming Kosse zijn wij onder de naam Horses Heaven begonnen met de verkoop van paardenvoer en aanverwante producten. Na een aantal jaar kwamen daar hondenbrokken bij en niet veel later vers vlees uit de diepvries. Al snel hadden we te weinig vries ruimte, uitbreiden dus..... en weer, .... en nog een keer..... 

Het paardenvoer verdween en de naam Horses Heaven is het enige wat van die tijd is overgebleven.

Veel mensen maken pas de overweging om vlees te gaan voeren als er sprake is van gezondheids problemen. Zo ontstonden enkele samenwerkings en vriendschaps banden met behandelaars.

Meer en meer werden we een plaats waar je terecht kan voor een goed advies op een gebied dat groter is dan alleen maar voeding. Meer zelf willen kunnen doen, dingen missen in de zorg voor dieren in de directe omgeving, een prettige samenwerking niet kunnen realiseren.

Aan de studie dus om in de toekomst een totale zo natuurlijk als mogelijke zorg, waar voeding een belangrijk onderdeel van is, aan te kunnen bieden.

Met die beslissing breekt ook de tijd aan om eens kritisch te kijken naar de naam Horses Heaven en hebben we besloten om deze niet meer actief te gebruiken en verder te gaan onder de naam Natural PetCare.